fredag 11 mars 2011

Fredag igen

Nu sitter vi i skolan. En del friska som fiskar och en del som mår en aning sämre. Det är någon förkylning som går runt nu, så två av oss hostar, nyser och snorar väldigt mycket. Det betyder att träningen läggs på hyllan tills vi är krya och glada igen, för vi alla vet ju att man inte ska träna när man är sjuk.

Nu är det inte långt kvar tills vi börjar cykla, en månad kvar från och med idag. Lite smått panik inför allt som måste fixas. Har kollat upp flyg, för vi ska antagligen flyga hem till uppsala igen. Tåget har bara speciella tider då man får ta med sig cykel och bussen tog 15 timmar och var lite för dyr.

Senare idag så ska vi nog ta oss ut till Team Sportia och kolla upp lite saker inför resan, som liggunderlag och liknande.

___________________________________________________________________________

Annars så är det fullt upp i skolan. Nästa vecka så ska vår skola vara med i Friskolekampen, där olika friskolor tävlar i Innebandy, Handboll, hejarklacks tävling och rektor tävling. Linn och Arpine från JBike ska vara med och spela innebandy, som också är de enda tjejerna från JB som ska spela. Fick höra av våran klasskamrat som också är elevrådsordförande att smink och maskotdräkt är införskaffat. Vi i JBike tycker att detta ska bli jättekul och tror att det kommer gå sjukt bra.  

SIMMA LUGNT / JBike

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar